HDB- Consulting

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trelleborg och HDB- Consulting är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och HDB- Consulting är ett av dem. Statusen för HDB- Consulting är att Bolaget är aktivt.

HDB- Consulting är ett Enskild firma och skapades 1999-06-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som HDB- Consulting ska trivas.

HDB- Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bedriva redovisningstjänster, IT-tjänster såsom tillverkning av hemsidor, hotell restaurering samt turism inom och utom landet,

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HDB- Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är HDB- Consulting och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med HDB- Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-23495.

.

De som är på något sätt har med HDB- Consulting är Hersby, Dagmar Gertrud som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HDB- Consulting har 490721-XXXX som sitt organisationsnummer.