REGLAND ELEKTRONIK

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trelleborg och REGLAND ELEKTRONIK är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och REGLAND ELEKTRONIK är ett av dem. Statusen för REGLAND ELEKTRONIK är att Bolaget är aktivt.

REGLAND ELEKTRONIK är ett Enskild firma och skapades 1973-05-30. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där företaget finns i jobbar för att företag som REGLAND ELEKTRONIK ska trivas.

REGLAND ELEKTRONIK är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24. I Trelleborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel och tillverkningsrörelse inom elektronik- branschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att REGLAND ELEKTRONIK är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24.

Idag är REGLAND ELEKTRONIK och det finns flera företag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med REGLAND ELEKTRONIK så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7731289.

.

De som är på något sätt har med REGLAND ELEKTRONIK är Regland, Klas Fredrik som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

REGLAND ELEKTRONIK har 491109-XXXX som sitt organisationsnummer.