Old World Organisation Bjarne Stenqvist

Skåne län

Information

Old World Organisation Bjarne Stenqvist är ett av många företag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Old World Organisation Bjarne Stenqvist finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Old World Organisation Bjarne Stenqvist är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Old World Organisation Bjarne Stenqvist som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-10-18. Men sedan 1995-01-01 så har Old World Organisation Bjarne Stenqvist varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Old World Organisation Bjarne Stenqvist så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Trelleborg arbetar för att företag som Old World Organisation Bjarne Stenqvist ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Old World Organisation Bjarne Stenqvist. Det finns flera företag i Skåne län.

Journalistisk frilansverksamhet inklusive research och konsultverksamhet för företag i mediabranschen. manusproduktion för film och tv.

Firmatecknare för Old World Organisation Bjarne Stenqvist är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Old World Organisation Bjarne Stenqvist och det är följande personer, Stenquist, Erik Bjarne som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Old World Organisation Bjarne Stenqvist är 530322-XXXX.