Svenssons VVS-Installationer, Dan Samuelsson

Skåne län

Information

Svenssons VVS-Installationer, Dan Samuelsson är ett bolag som finns i Trelleborg. I Svenssons VVS-Installationer, Dan Samuelsson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Samuelsson, Dan Roland som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenssons VVS-Installationer, Dan Samuelsson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svenssons VVS-Installationer, Dan Samuelsson på telefon 0410-29507.

Bedriva försäljning av VVS-installationer samt utföra reparationsarbeten i anslutning härtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svenssons VVS-Installationer, Dan Samuelsson av bolagstypen Enskild firma.

Svenssons VVS-Installationer, Dan Samuelsson är ett av många bolag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svenssons VVS-Installationer, Dan Samuelsson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Svenssons VVS-Installationer, Dan Samuelsson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenssons VVS-Installationer, Dan Samuelsson så är det följande:

Svenssons VVS-Installationer, Dan Samuelsson har 530812-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.