Byggteknisk Konsultation Stellan Lindsjö

Skåne län

Information

540222-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Byggteknisk Konsultation Stellan Lindsjö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggteknisk Konsultation Stellan Lindsjö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Byggteknisk Konsultation Stellan Lindsjö finns i.

Byggteknisk Konsultation Stellan Lindsjö har varit registrerat sedan 1998-11-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggteknisk Konsultation Stellan Lindsjö så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Byggteknisk Konsultation Stellan Lindsjö är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Byggteknisk Konsultation Stellan Lindsjö är följande:

Vill ni komma i kontakt med Byggteknisk Konsultation Stellan Lindsjö så kan ni göra det på telefon genom 0410-53350 eller genom brev på följande adress:

Rådgivning och utredning i byggnads och brandtekniska frågor åt företag.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggteknisk Konsultation Stellan Lindsjö och det är Lindsjö, Bertil Stellan som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,