Brandservice Syd

Skåne län

Information

540411-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Brandservice Syd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brandservice Syd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Brandservice Syd finns i.

Brandservice Syd har varit registrerat sedan 1999-04-23 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brandservice Syd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-11.

Brandservice Syd är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Brandservice Syd är följande:

Vill ni komma i kontakt med Brandservice Syd så kan ni göra det på telefon genom 070-5591917 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och service av brand- och säkerhetsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Brandservice Syd och det är Billstein, Lars-Erik Kenneth som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,