Face & Body, Anette's

Skåne län

Information

Face & Body, Anette's hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Face & Body, Anette's finns. I Trelleborg så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Face & Body, Anette's tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Face & Body, Anette's har haft sedan 2005-10-06. Face & Body, Anette's har funnits sedan och 2005-10-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Face & Body, Anette's så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0410-335029.

Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Face & Body, Anette's har idag 550130-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Face & Body, Anette's

Hudvård och kroppsvård samt massagebehandlingar.

I Face & Body, Anette's så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strand, Ylva Anette som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .