Limhamns Auktionsbyrå

Skåne län

Information

550321-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Limhamns Auktionsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Limhamns Auktionsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Trelleborg som är den kommunen som Limhamns Auktionsbyrå finns i.

Limhamns Auktionsbyrå har varit registrerat sedan 1998-06-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Limhamns Auktionsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Limhamns Auktionsbyrå är och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är .

Firmatecknare för Limhamns Auktionsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Limhamns Auktionsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0410-12950 eller genom brev på följande adress:

Auktionsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Limhamns Auktionsbyrå och det är Hammar, Lars Harald Stefan som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,