SALONG ALEXANDER, ALEKSANDER BOBOWSKI

Skåne län

Information

SALONG ALEXANDER, ALEKSANDER BOBOWSKI är ett företag som finns i Trelleborg. I SALONG ALEXANDER, ALEKSANDER BOBOWSKI finns det lite olika personer som är förknippade och det är BOBOWSKI, ALEKSANDER som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med SALONG ALEXANDER, ALEKSANDER BOBOWSKI så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SALONG ALEXANDER, ALEKSANDER BOBOWSKI på telefon 0410-711285.

Frisörsalong.

Idag är SALONG ALEXANDER, ALEKSANDER BOBOWSKI av bolagstypen Enskild firma.

SALONG ALEXANDER, ALEKSANDER BOBOWSKI är ett av många företag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SALONG ALEXANDER, ALEKSANDER BOBOWSKI innehar ej F-skattsedel och SALONG ALEXANDER, ALEKSANDER BOBOWSKI är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SALONG ALEXANDER, ALEKSANDER BOBOWSKI så är det följande:

SALONG ALEXANDER, ALEKSANDER BOBOWSKI har 550607-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.