AHLGREN'S NEON O SKYLTSERVICE

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Trelleborg och AHLGREN'S NEON O SKYLTSERVICE är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och AHLGREN'S NEON O SKYLTSERVICE är ett av dem. Statusen för AHLGREN'S NEON O SKYLTSERVICE är att Bolaget är aktivt.

AHLGREN'S NEON O SKYLTSERVICE är ett Enskild firma och skapades 1990-11-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som AHLGREN'S NEON O SKYLTSERVICE ska trivas.

AHLGREN'S NEON O SKYLTSERVICE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reklamrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AHLGREN'S NEON O SKYLTSERVICE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är AHLGREN'S NEON O SKYLTSERVICE och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med AHLGREN'S NEON O SKYLTSERVICE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-485685.

.

De som är på något sätt har med AHLGREN'S NEON O SKYLTSERVICE är AHLGREN, NILS-IVAR STEFAN som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

AHLGREN'S NEON O SKYLTSERVICE har 551227-XXXX som sitt organisationsnummer.