Flint Group Sweden AB

Skåne län

Information

Flint Group Sweden AB är ett av många företag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Flint Group Sweden AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Flint Group Sweden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Flint Group Sweden AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1901-09-09. Men sedan 1980-01-01 så har Flint Group Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gutenbergsg. 1, 231 45, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flint Group Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-59200.

Trelleborg arbetar för att företag som Flint Group Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Flint Group Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att direkt eller genom dotter- eller intressebolag bedriva tillverkning och försäljning av tryckfärger och andra kemisk-tekniska produkter, samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Flint Group Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Forss, Karl Jonas Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flint Group Sweden AB och det är följande personer, Broman, Per Fredrik som är född 1964 och har titeln VD, Broman, Per Fredrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersen, Steen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Forss, Karl Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Kenneth som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Simonsson, Bengt Åke Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant.Foschi, Marco som är född 1967 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Hviid, Eva Carina som är född 1971 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.Pålsson, Mats Anders Roland som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Flint Group Sweden AB är 556004-4181.