Trelleborg Aktiebolag

Skåne län

Information

556006-3421 är organisationsnummer för verksamheten Trelleborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trelleborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Trelleborg Aktiebolag finns i.

Trelleborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1905-10-30 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trelleborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Trelleborg Aktiebolag är Publikt bolag och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är Publikt bolag.

Firmatecknare för Trelleborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Sören Bengt Evert -Gradén, Sven Ulf Runesson -Jacobsson, Bo Ewert Göran -Jörvall, Claes Evert -Nilsson, Peter Lennart Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Trelleborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0410-670000 eller genom brev på följande adress:
Johan Kocksg. 10, 231 45, Trelleborg

Bolaget skall direkt eller indirekt- bedriva tillverkning och försäljning samt service- och entreprenadverksamhet inom i första hand gummi- och plastbranscherna, ävensom annan verksamhet, som kan stå i samband med eller komplettera nämnda rörelser, samt att bedriva finans- och likviditetsförvaltning ävensom i övrigt förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Trelleborg Aktiebolag och det är Andersson, Sören Bengt Evert som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Gradén, Sven Ulf Runesson som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Jörvall, Claes Evert som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Nilsson, Peter Lennart som är född 1966 och har titeln VD, Jacobsson, Bo Ewert Göran som är född 1951 och har titeln Extern vice VD, Nilsson, Peter Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotNarvinger, Anders Ingvar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Biörck, Hans Torsten Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohman, Staffan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotFredlund, Alf Gustav som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantLindqvist, Claes Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotLinsjö, Karin Agneta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantMellstig, Sven Gustav Sören som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Ulf Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantVibbleus Bergquist, Helene Margareta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotHåkansson, Birgitta Anita som är född 1950 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorTidström, Hans Göran som är född 1946 och har titeln Huvudansvarigrevisor