Fastighetsaktiebolaget Sirius i Trelleborg

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Fastighetsaktiebolaget Sirius i Trelleborg är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Fastighetsaktiebolaget Sirius i Trelleborg är ett av dem. Statusen för Fastighetsaktiebolaget Sirius i Trelleborg är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsaktiebolaget Sirius i Trelleborg är ett Aktiebolag och skapades 1920-12-31. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där företaget finns i jobbar för att företag som Fastighetsaktiebolaget Sirius i Trelleborg ska trivas.

I Trelleborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall inköpa, uthyra och försälja fastigheter eller å inköpa tomter uppföra nybyggnader för bostadslägenheter, handelsändamål och samlingslokaler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsaktiebolaget Sirius i Trelleborg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Fastighetsaktiebolaget Sirius i Trelleborg Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Sirius i Trelleborg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-24440.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Fastighetsaktiebolaget Sirius i Trelleborg är Alm, Sten Inge Christer som är född 1952 och har titeln VD, Alm, Sten Inge Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan-Erik Leif som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Per Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Brieditis, Anders Janis som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars-Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotSödergård, Per Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Eiman, Per-Olof Gunnar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sandberg, Bengt Staffan som är född 1957 och har titeln SuppleantKarlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Fastighetsaktiebolaget Sirius i Trelleborg har 556019-4234 som sitt organisationsnummer.