Beddinge havsbadsaktiebolag

Skåne län

Information

Beddinge havsbadsaktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Beddinge havsbadsaktiebolag finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Beddinge havsbadsaktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Beddinge havsbadsaktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Beddinge havsbadsaktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Beddinge havsbadsaktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Dalaslingan 1, 231 32, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-15300.

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Beddinge havsbadsaktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Beddinge havsbadsaktiebolag har idag 556027-5181 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Beddinge havsbadsaktiebolag

Bolaget skall efter förvärvande eller arrendering av markområden lämpliga för anordnande av havsbad, bedriva badhotell och restaurangrörelse, att försälja och utarrendera tomter och byggnader ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Beddinge havsbadsaktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Werntoft, Sven Karsten som är född 1941 och har titeln VD, Werntoft, Sven Karsten som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Edentoft, Kaj Evert som är född 1948 och har titeln Suppleant, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .