J.C. Petersens Försäljnings Aktiebolag

Skåne län

Information

J.C. Petersens Försäljnings Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där J.C. Petersens Försäljnings Aktiebolag finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. J.C. Petersens Försäljnings Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket J.C. Petersens Försäljnings Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. J.C. Petersens Försäljnings Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till J.C. Petersens Försäljnings Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Torget 1 A, 231 63, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är J.C. Petersens Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

J.C. Petersens Försäljnings Aktiebolag har idag 556037-7003 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hansson, Elsa Berit Ingegärd -Hansson, Hans Gustav är den som för stunden ansvarar för J.C. Petersens Försäljnings Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med maskiner och inventarier, verkstadsprodukter, värdepapper samt uthyrning av maskiner och inventarier inom verkstads- och byggbranschen ävensom förvaltning av värdepapper och annan därmed förenlig verksamhet.

I J.C. Petersens Försäljnings Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Hans Gustav som är född 1935 och har titeln VD, Hansson, Hans Gustav som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Elsa Berit Ingegärd som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Levin, Kerstin Ann Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Ebba Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .