LEBELA Förvaltnings AB

Skåne län

Information

LEBELA Förvaltnings AB är ett företag som finns i Trelleborg. I LEBELA Förvaltnings AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Lars Evald som är född 1953 och har titeln VD, Olsson, Lars Evald som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lennart Karl Ragnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Romberg, Måns Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Salander, Eric Gunnar som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med LEBELA Förvaltnings AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LEBELA Förvaltnings AB på telefon 0410-48000.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att förvalta fastigheter samd idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är LEBELA Förvaltnings AB av bolagstypen Aktiebolag.

LEBELA Förvaltnings AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LEBELA Förvaltnings AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LEBELA Förvaltnings AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LEBELA Förvaltnings AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

LEBELA Förvaltnings AB har 556054-1533 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.