REMPO Industries AB

Skåne län

Information

REMPO Industries AB är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som REMPO Industries AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

REMPO Industries AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1950-05-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på REMPO Industries AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Trelleborg arbetar för att bolag som REMPO Industries AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för REMPO Industries AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall utveckla, tillverka och försälja utrustningar för hantering av livsmedel och material samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för REMPO Industries AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till REMPO Industries AB och det är följande personer, Ovin, Rickard Hans-Ewe som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ovin, Per-Ola Greger som är född 1961 och har titeln Suppleant, Malmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för REMPO Industries AB är 556054-2960.