Klingborgs Ställningar AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksmahet är att äga, uppmontera och uthyra byggnadsställningar och där5med förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Klingborgs Ställningar AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Klingborgs Ställningar AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1954-08-09 så skapades Klingborgs Ställningar AB och bolaget är har F-skattsedel Klingborgs Ställningar AB har haft det sedan 1994-01-01.

Klingborgs Ställningar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1979-01-01

556059-8210 är organisationsnummret för bolaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Klingborgs Ställningar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Klingborgs Ställningar AB så går det att nå dem via telefon på 0410-40100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Klingborgs Ställningar AB är Klingborg, Johnny Magnus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Eva Birgitta Marie-Louise som är född 1974 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor, .