Hoffs Möbler Aktiebolag (Mio)

Skåne län

Information

556070-1533 är organisationsnummer för företaget Hoffs Möbler Aktiebolag (Mio). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hoffs Möbler Aktiebolag (Mio) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Hoffs Möbler Aktiebolag (Mio) finns i.

Hoffs Möbler Aktiebolag (Mio) har varit registrerat sedan 1959-11-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hoffs Möbler Aktiebolag (Mio) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Hoffs Möbler Aktiebolag (Mio) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hoffs Möbler Aktiebolag (Mio) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Nejdfors, Barbro Marianne -Pålsson, Karin Elisabet -Wahldén, Birgit Anita

Vill ni komma i kontakt med Hoffs Möbler Aktiebolag (Mio) så kan ni göra det på telefon genom 0410-15130 eller genom brev på följande adress:
Vannhögsg., 231 66, Trelleborg

Bolaget skall bedriva möbelhandel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hoffs Möbler Aktiebolag (Mio) och det är Nejdfors, Barbro Marianne som är född 1947 och har titeln Extern firmatecknare, Pålsson, Karin Elisabet som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Wahldén, Birgit Anita som är född 1944 och har titeln Extern firmatecknare, Hansson, Kurt Helge Ingvar som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Siv Anna Lisa som är född 1924 och har titeln Suppleant, Bogren, John Erik som är född 1953 och har titeln RevisorBengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,