A. Larssons Begravningsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

A. Larssons Begravningsbyrå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som A. Larssons Begravningsbyrå Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

A. Larssons Begravningsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

A. Larssons Begravningsbyrå Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1961-08-09. Men sedan 1980-01-01 så har A. Larssons Begravningsbyrå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hansag. 7, 231 42, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A. Larssons Begravningsbyrå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-10953.

Trelleborg arbetar för att verksamheter som A. Larssons Begravningsbyrå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för A. Larssons Begravningsbyrå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva begravningsbyrå jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för A. Larssons Begravningsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A. Larssons Begravningsbyrå Aktiebolag och det är följande personer, Ekvall, Leif Karl som är född 1957 och har titeln VD, Ekvall, Leif Karl som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekvall, Karl Filip Sebastian som är född 1982 och har titeln Suppleant, Ekvall, Per Jonas Tobias som är född 1985 och har titeln Suppleant, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Dyberg Nilsson, Ingrid G Ann-Sofie som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant.Revisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för A. Larssons Begravningsbyrå Aktiebolag är 556079-4066.