Byggnadsaktiebolaget Harry Larsson & Son

Skåne län

Information

556086-8191 är organisationsnummer för bolaget Byggnadsaktiebolaget Harry Larsson & Son. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnadsaktiebolaget Harry Larsson & Son är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Byggnadsaktiebolaget Harry Larsson & Son finns i.

Byggnadsaktiebolaget Harry Larsson & Son har varit registrerat sedan 1963-03-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnadsaktiebolaget Harry Larsson & Son så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Byggnadsaktiebolaget Harry Larsson & Son är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggnadsaktiebolaget Harry Larsson & Son är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Gunhild Ann-Marie -Larsson, Sven Rune Henry Firman tecknas i förening av -Larsson, Jan Rune Thomas -Larsson, Per Rune Torbjörn

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsaktiebolaget Harry Larsson & Son så kan ni göra det på telefon genom 0410-16922 eller genom brev på följande adress:
Nyg. 30, 231 43, Trelleborg

Bolaget skall driva byggnadsverksamhet och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnadsaktiebolaget Harry Larsson & Son och det är Larsson, Sven Rune Henry som är född 1937 och har titeln VD, Larsson, Sven Rune Henry som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gunhild Ann-Marie som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Jan Rune Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Per Rune Torbjörn som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln RevisorRevelino Revision AB som är född och har titeln Revisor,