Aktiebolaget Swedagent

Skåne län

Information

Bolaget skall idka handel företrädesvis med glas, porslin och husgeråd samt driva härmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Swedagent vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Aktiebolaget Swedagent ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1963-07-25 så skapades Aktiebolaget Swedagent och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Swedagent har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Swedagent är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1978-01-01

556088-4743 är organisationsnummret för företaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Aktiebolaget Swedagent Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Swedagent så går det att nå dem via telefon på 0410-41600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Swedagent är Dahl, Nils-Magnus Joachim som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl, Malin Cecilia som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .