Beson Kontorsvaruaktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning av kontorsmaterial, kontorsmaskiner, kontorsmöbler, fastighetsförvaltning och handel med värdepapper och optioner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Beson Kontorsvaruaktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Beson Kontorsvaruaktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1963-09-04 så skapades Beson Kontorsvaruaktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Beson Kontorsvaruaktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Beson Kontorsvaruaktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556088-9262 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Trelleborg.

Just nu är Beson Kontorsvaruaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Beson Kontorsvaruaktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0410-10300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Bo Kenneth -Svensson, Eva Mariann -Svensson, Jan Eric

Följande personer är på något sätt aktiva inom Beson Kontorsvaruaktiebolag är Svensson, Bo Kenneth som är född 1949 och har titeln VD, Svensson, Bo Kenneth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva Mariann som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Eric som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor.