Agromin Aktiebolag

Skåne län

Information

Agromin Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Agromin Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Agromin Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Agromin Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1965-03-30. Men sedan 1996-01-01 så har Agromin Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Simlinge Nygård, 231 97, Klagstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Agromin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Trelleborg arbetar för att bolag som Agromin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Agromin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall idka tillverkning, försäljning och agentur av kemikalier och andra produkter för jordbruk och trädgård samt äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Agromin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Agromin Aktiebolag och det är följande personer, Mattsson, Gerd Marie-Louise som är född 1946 och har titeln VD, Mattsson, Gerd Marie-Louise som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Bengt Åke Sigvard som är född 1941 och har titeln Suppleant, Widerstrand, Bo Tom Bertil som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Agromin Aktiebolag är 556097-4510.