Kvists Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Kvists Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Kvists Åkeri Aktiebolag finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kvists Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kvists Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kvists Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kvists Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjöviksv. 25, 231 62, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-50240.

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kvists Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kvists Åkeri Aktiebolag har idag 556102-0966 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersen, Britt Ingegärd -Kvist, Lennart Wilhelm -Kvist, Paul Mikael är den som för stunden ansvarar för Kvists Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall driva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kvists Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersen, Britt Ingegärd som är född 1940 och har titeln Extern firmatecknare, Kvist, Lennart Wilhelm som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kvist, Maria Elisabet som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvist, Paul Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor.