Anropa Invest AB

Skåne län

Information

556110-7102 är organisationsnummer för företaget Anropa Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anropa Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Anropa Invest AB finns i.

Anropa Invest AB har varit registrerat sedan 1967-06-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anropa Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Anropa Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anropa Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Anropa Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 0410-711545 eller genom brev på följande adress:
S:ta Gertruds v. 26, 231 53, Trelleborg

Bolaget skall bedriva verkstadsrörelse inom gummibranschen, äga och förvalta värdepapper och fastigheter, handel med bilar och reservdelar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anropa Invest AB och det är Paulcén, Rolf Fredrik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulcén, Annika Tekla-Britt som är född 1943 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Pettersson, Doris Elisabeth som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,