Färghuset, Trelleborgs Färgcentral Aktiebolag

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Aktiebolag som heter Färghuset, Trelleborgs Färgcentral Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Färghuset, Trelleborgs Färgcentral Aktiebolag i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Färghuset, Trelleborgs Färgcentral Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1968-08-15 så har Färghuset, Trelleborgs Färgcentral Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Färghuset, Trelleborgs Färgcentral Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Färghuset, Trelleborgs Färgcentral Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tommarpsv. 85, 231 65, Trelleborg. Vi ni istället prata med Färghuset, Trelleborgs Färgcentral Aktiebolag så kan ni göra det på 0410-48110.

Bolaget skall bedriva handel med färg, tapeter, mattor, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Persson, Tommy Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Lars Christian som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulf Rickard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Laila Elga Anita som är född 1943 och har titeln Suppleant, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Persson, Tommy Ingemar Firman tecknas i förening av -Persson, Lars Christian -Persson, Ulf Rickard .

Färghuset, Trelleborgs Färgcentral Aktiebolag har 556118-8367 som sitt organisationsnummer.