Grossistlager i Skåne AB

Skåne län

Information

Grossistlager i Skåne AB är ett av många verksamheter som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Grossistlager i Skåne AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Grossistlager i Skåne AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Grossistlager i Skåne AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1969-06-18. Men sedan 1996-01-01 så har Grossistlager i Skåne AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Västerg. 51, 231 64, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Grossistlager i Skåne AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Trelleborg arbetar för att verksamheter som Grossistlager i Skåne AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Grossistlager i Skåne AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska bedriva handel med heminredning, husgeråd, hem- elektronik, dekorationsföremål samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Grossistlager i Skåne AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Grossistlager i Skåne AB och det är följande personer, Olsen, Jens Petter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsen, Eva Marie-Louise som är född 1965 och har titeln Suppleant, Holmgren, Bengt Olof Peter som är född 1947 och har titeln Revisor, Peter Holmgren Revisionsbyrå HB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Grossistlager i Skåne AB är 556126-9530.