A. Södergårds Förvaltnings Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns A. Södergårds Förvaltnings Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. A. Södergårds Förvaltnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

A. Södergårds Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556132-0309.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0410-13633 alternativt besöka eller skicka post till A. Södergårds Förvaltnings Aktiebolag på följande adress Alg. 42, 231 42, Trelleborg.

A. Södergårds Förvaltnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I A. Södergårds Förvaltnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Södergård, Alva Gunhild som är född 1920 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva fastighetsvärdering samt idka därmed förenlig verksamhet.