Nelanders Foto Aktiebolag (Expert)

Skåne län

Information

Nelanders Foto Aktiebolag (Expert) är ett företag som finns i Trelleborg. I Nelanders Foto Aktiebolag (Expert) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmdal, Anna Pia som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Sven Åke som är född 1935 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisor, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nelanders Foto Aktiebolag (Expert) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nelanders Foto Aktiebolag (Expert) på telefon 0410-47499.

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom foto och hemelektronikbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet

Idag är Nelanders Foto Aktiebolag (Expert) av bolagstypen Aktiebolag.

Nelanders Foto Aktiebolag (Expert) är ett av många företag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nelanders Foto Aktiebolag (Expert) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nelanders Foto Aktiebolag (Expert) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1970-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nelanders Foto Aktiebolag (Expert) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Nelanders Foto Aktiebolag (Expert) har 556135-7715 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.