G. Svenssons Glasmästeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och G. Svenssons Glasmästeri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och G. Svenssons Glasmästeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för G. Svenssons Glasmästeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

G. Svenssons Glasmästeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-01-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där företaget finns i jobbar för att företag som G. Svenssons Glasmästeri Aktiebolag ska trivas.

G. Svenssons Glasmästeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva glasmästerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att G. Svenssons Glasmästeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är G. Svenssons Glasmästeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med G. Svenssons Glasmästeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-10936.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med G. Svenssons Glasmästeri Aktiebolag är Svensson, Axel Otto Willy som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ingegerd Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor, .

G. Svenssons Glasmästeri Aktiebolag har 556144-2764 som sitt organisationsnummer.