Fönsterfabriken F-F i Trelleborg AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, råvaror inom livsmedels-, metall-, kemisk- och plastbranscherna, byggnadsmaterial, detaljer för tillverkning av fönsterdetaljer och dörrmoduler inom byggbranschen. Tillverka och sälja detaljer till fönster- och dörrmoduler, montage av dessa, renovering samt ombyggnad av fasader och hela byggnader. Förvalta fastigheter. Uthyrning av maskinell utrustning avseende fönster och dörrtillverkning och montage därav, fordon och kontorsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fönsterfabriken F-F i Trelleborg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Fönsterfabriken F-F i Trelleborg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1972-03-02 så skapades Fönsterfabriken F-F i Trelleborg AB och bolaget är har F-skattsedel Fönsterfabriken F-F i Trelleborg AB har haft det sedan 1994-01-01.

Fönsterfabriken F-F i Trelleborg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556159-6080 är organisationsnummret för bolaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Fönsterfabriken F-F i Trelleborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Fönsterfabriken F-F i Trelleborg AB så går det att nå dem via telefon på 0410-13515 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Olofsson, Carl Rickard Michael -Stevens, Thomas Leslie

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fönsterfabriken F-F i Trelleborg AB är Stevens, Thomas Leslie som är född 1953 och har titeln VD, Stevens, Thomas Leslie som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Carl Rickard Michael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .