Herrströms Mekaniska Verkstads Aktiebolag

Skåne län

Information

Herrströms Mekaniska Verkstads Aktiebolag är en verksamhet som finns i Trelleborg. I Herrströms Mekaniska Verkstads Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Herrström, Bo Lave Christer som är född 1965 och har titeln VD, Herrström, Bo Lave Christer som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Herrström, Lave Kurt-Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Herrström, Fritz Lave Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Herrström, Monica Marianne som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln RevisorRevelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Herrströms Mekaniska Verkstads Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Herrströms Mekaniska Verkstads Aktiebolag på telefon 0410-52700.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Herrströms Mekaniska Verkstads Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Herrströms Mekaniska Verkstads Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Herrströms Mekaniska Verkstads Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Herrströms Mekaniska Verkstads Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Herrströms Mekaniska Verkstads Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Herrström, Bo Lave Christer -Herrström, Lave Kurt-Lennart

Herrströms Mekaniska Verkstads Aktiebolag har 556171-5763 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.