Thure Magnussons Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

556173-5894 är organisationsnummer för verksamheten Thure Magnussons Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thure Magnussons Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Thure Magnussons Åkeri Aktiebolag finns i.

Thure Magnussons Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-12-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thure Magnussons Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

Thure Magnussons Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thure Magnussons Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Larsson, Eva Britt-Mari -Larsson, Hans Christer

Vill ni komma i kontakt med Thure Magnussons Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0410-52915 eller genom brev på följande adress:
Söderängen 11, 231 93, Trelleborg

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thure Magnussons Åkeri Aktiebolag och det är Larsson, Hans Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Eva Britt-Mari som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor,