Fuglie Maskinstation Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Fuglie Maskinstation Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Fuglie Maskinstation Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fuglie Maskinstation Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fuglie Maskinstation Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-02-22. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fuglie Maskinstation Aktiebolag ska trivas.

Fuglie Maskinstation Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva maskinstations-, entreprenad- och lantbruksverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fuglie Maskinstation Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Fuglie Maskinstation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Fuglie Maskinstation Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-423075.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Fuglie Maskinstation Aktiebolag är Jönsson, Karl Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Thyra Christina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .

Fuglie Maskinstation Aktiebolag har 556176-8838 som sitt organisationsnummer.