Sawi Byggnads Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Sawi Byggnads Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Sawi Byggnads Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sawi Byggnads Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sawi Byggnads Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-05-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sawi Byggnads Aktiebolag ska trivas.

Sawi Byggnads Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom områdena byggande, byggnadsmaterial, elinstallation och fastigheter, ävensom äga och förvalta fast egendom, aktier och andra värdepapper samt likartad lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sawi Byggnads Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Sawi Byggnads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Sawi Byggnads Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-331485.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Sawi Byggnads Aktiebolag är Samnegård, Bengt Sigvard som är född 1949 och har titeln VD, Samnegård, Bengt Sigvard som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Jens Staffan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Per-Olof Mikael som är född 1960 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Sawi Byggnads Aktiebolag har 556181-0572 som sitt organisationsnummer.