Jönssons Sydgräv i Trelleborg Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Jönssons Sydgräv i Trelleborg Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Jönssons Sydgräv i Trelleborg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Jönssons Sydgräv i Trelleborg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1974-01-01 och har organisationsnummer 556187-6631.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0410-10713 alternativt besöka eller skicka post till Jönssons Sydgräv i Trelleborg Aktiebolag på följande adress Lavettv. 6, 231 66, Trelleborg.

Jönssons Sydgräv i Trelleborg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Jönssons Sydgräv i Trelleborg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Jönsson, Sven Erik som är född 1943 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hus- och markbyggnadsarbeten, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.