GLAM fastigheter AB

Skåne län

Information

GLAM fastigheter AB är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som GLAM fastigheter AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GLAM fastigheter AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-10-11.

GLAM fastigheter AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1975-12-22. Men sedan 2007-10-11 så har GLAM fastigheter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Masking. 32, 231 66, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GLAM fastigheter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-41820.

Trelleborg arbetar för att bolag som GLAM fastigheter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för GLAM fastigheter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt försäljning av kontorsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för GLAM fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GLAM fastigheter AB och det är följande personer, Larsson, Lars Gustav som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Arne Gunnar som är född 1948 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Larsson, Ulla Anita Marietta som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för GLAM fastigheter AB är 556191-1263.