Tobela Bygg & Mek. Aktiebolag

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Aktiebolag som heter Tobela Bygg & Mek. Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Tobela Bygg & Mek. Aktiebolag i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1976-01-21 så har Tobela Bygg & Mek. Aktiebolag varit registrerat. Idag är Tobela Bygg & Mek. Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Tobela Bygg & Mek. Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tommarpsv. 44, 231 65, Trelleborg. Vi ni istället prata med Tobela Bygg & Mek. Aktiebolag så kan ni göra det på 0410-48370.

Bolaget skall utföra ytbehandlingsarbeten, bedriva mekanisk verkstadsrörelse och uthyrning av verkstadslokaler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Bertil Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingrid Lisbet Anita som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Tobela Bygg & Mek. Aktiebolag har 556191-2477 som sitt organisationsnummer.