Måleri Pilevallen Aktiebolag

Skåne län

Information

Måleri Pilevallen Aktiebolag är ett bolag som finns i Trelleborg. I Måleri Pilevallen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Strandberg, Bo Roger Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindskog, Ingrid Marita som är född 1963 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Christensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Måleri Pilevallen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Måleri Pilevallen Aktiebolag på telefon 0410-46066.

Bolaget skall utföra målnings- och byggentreprenader samt driva handel med målnings- och byggnadsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Måleri Pilevallen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Måleri Pilevallen Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Måleri Pilevallen Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Måleri Pilevallen Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Måleri Pilevallen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Måleri Pilevallen Aktiebolag har 556196-0104 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.