Kontinentplans bensin- och bilservice Aktiebolag

Skåne län

Information

556198-1951 är organisationsnummer för bolaget Kontinentplans bensin- och bilservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kontinentplans bensin- och bilservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Kontinentplans bensin- och bilservice Aktiebolag finns i.

Kontinentplans bensin- och bilservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1978-10-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kontinentplans bensin- och bilservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Kontinentplans bensin- och bilservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kontinentplans bensin- och bilservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kontinentplans bensin- och bilservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0410-14208 eller genom brev på följande adress:
Kontinentplan, 231 42, Trelleborg

Bolaget skall driva bensinstations- och bilservicerörelse ävensom förvärva och förvalta fast egendom samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kontinentplans bensin- och bilservice Aktiebolag och det är Lippe, Jan Bengt Ingmar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lippe, Elsie Ing-Britt som är född 1943 och har titeln Suppleant, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor,