T.I.B.A.B.- Trelleborgs Industri och Byggservice Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns T.I.B.A.B.- Trelleborgs Industri och Byggservice Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. T.I.B.A.B.- Trelleborgs Industri och Byggservice Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

T.I.B.A.B.- Trelleborgs Industri och Byggservice Aktiebolag är momsregistrerat sedan1979-01-01 och har organisationsnummer 556198-6539.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0410-16000 alternativt besöka eller skicka post till T.I.B.A.B.- Trelleborgs Industri och Byggservice Aktiebolag på följande adress Omv. 7, 231 62, Trelleborg.

T.I.B.A.B.- Trelleborgs Industri och Byggservice Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I T.I.B.A.B.- Trelleborgs Industri och Byggservice Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Haugland, Marie Charlotte Ulrika som är född 1975 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva mekanisk verkstad med tillverkning och montering av järn och stålkonstruktioner, reparationer och service av maskiner samt därmed förenlig verksamhet.