Förvaltningsaktiebolaget Optikbyn

Skåne län

Information

Förvaltningsaktiebolaget Optikbyn är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Förvaltningsaktiebolaget Optikbyn finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Förvaltningsaktiebolaget Optikbyn är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Förvaltningsaktiebolaget Optikbyn som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1979-08-30. Men sedan 1989-01-01 så har Förvaltningsaktiebolaget Optikbyn varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Värlinge Centrum, 231 94, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Förvaltningsaktiebolaget Optikbyn så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-330620.

Trelleborg arbetar för att bolag som Förvaltningsaktiebolaget Optikbyn ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Förvaltningsaktiebolaget Optikbyn. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av fast egendom och värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Förvaltningsaktiebolaget Optikbyn är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Förvaltningsaktiebolaget Optikbyn och det är följande personer, Lindgren, Bo Oskar som är född 1939 och har titeln VD, Lindgren, Bo Oskar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidre, Leo Nicolai som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Mouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Revisor, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Förvaltningsaktiebolaget Optikbyn är 556201-0750.