Svensk Hemservice AB

Skåne län

Information

Svensk Hemservice AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Svensk Hemservice AB finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svensk Hemservice AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Svensk Hemservice AB har haft sedan 1994-01-01. Svensk Hemservice AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Svensk Hemservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-55097960.

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Svensk Hemservice AB Privat, ej börsnoterat.

Svensk Hemservice AB har idag 556203-6185 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Svensk Hemservice AB

Bolaget skall bedriva byggarbeten och trädgårdsarbeten, försäljning av kläder, skor, fritidsartiklar och fritidsmöbler jämte därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper.

I Svensk Hemservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Bengt Sune Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Elina Kristina Lydia som är född 1950 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .