Hamab Entreprenad Aktiebolag

Skåne län

Information

Hamab Entreprenad Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Hamab Entreprenad Aktiebolag finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hamab Entreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hamab Entreprenad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hamab Entreprenad Aktiebolag har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hamab Entreprenad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vallby 870, 231 97, Klagstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-26085.

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hamab Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hamab Entreprenad Aktiebolag har idag 556211-1723 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hamab Entreprenad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet och uthyrning av entreprenadmaskiner avseende grävmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

I Hamab Entreprenad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Nils Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Fridholm, Karin Britt-Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .