Maglarp Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva utveckling och handel inom data och värdepappersområdet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Maglarp Invest Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Maglarp Invest Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1981-11-24 så skapades Maglarp Invest Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556213-2174 är organisationsnummret för företaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Maglarp Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Maglarp Invest Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0410-44440 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Maglarp Invest Aktiebolag är Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor, .