Mekaden i Trelleborg Aktiebolag

Skåne län

Information

Mekaden i Trelleborg Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Mekaden i Trelleborg Aktiebolag finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mekaden i Trelleborg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Mekaden i Trelleborg Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Mekaden i Trelleborg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Dalaslingan 10, 231 32, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-334771.

Trelleborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mekaden i Trelleborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Mekaden i Trelleborg Aktiebolag har idag 556213-8288 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Anders Nils Lennart -Åkerman, Tore Elvir är den som för stunden ansvarar för Mekaden i Trelleborg Aktiebolag

Bolaget ska bedriva försäljning av mekaniska verkstadsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

I Mekaden i Trelleborg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkerman, Tore Elvir som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Anders Nils Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Leif Ronald som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Herrström, Bo Lave Christer som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Modig, Lars Gunnar Kenneth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln RevisorBDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor, .