Molybon Industriplast Aktiebolag

Skåne län

Information

556219-0818 är organisationsnummer för bolaget Molybon Industriplast Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Molybon Industriplast Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Molybon Industriplast Aktiebolag finns i.

Molybon Industriplast Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-07-27 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Molybon Industriplast Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Molybon Industriplast Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Molybon Industriplast Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kaufmann, Axel Jörg -Kaufmann, Patrik Johan Axel

Vill ni komma i kontakt med Molybon Industriplast Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0410-59950 eller genom brev på följande adress:
Omv. 17, 231 62, Trelleborg

Bolaget skall driva import och grossiströrelse av plasthalvfabrikat ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Molybon Industriplast Aktiebolag och det är Kaufmann, Patrik Johan Axel som är född 1965 och har titeln VD, Ludvigsson, Martina Kerstin Gerda som är född 1967 och har titeln Vice VD, Kaufmann, Patrik Johan Axel som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ludvigsson, Martina Kerstin Gerda som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaufmann, Axel Jörg som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Lars-Erik Georg som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamotKaufmann, Gertrud Marianne som är född 1946 och har titeln Suppleant, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, Kjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor