Agneta Ohm AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Agneta Ohm AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Agneta Ohm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Agneta Ohm AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556226-6535.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-484007 alternativt besöka eller skicka post till Agneta Ohm AB på följande adress Fru Alstad Lieholm, 231 96, Trelleborg.

Agneta Ohm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Agneta Ohm AB så sitter följande personer i styrelsen: , Carle, Jannicke som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka handel och uppfödning av hästar, bedriva kontors-, konferens- och redovisningsservice, köpa, sälja och förvalta fast egendom samt aktier och andra värdehandlingar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.