Plåtmekano i Trelleborg Aktiebolag

Skåne län

Information

556238-4734 är organisationsnummer för företaget Plåtmekano i Trelleborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Plåtmekano i Trelleborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Plåtmekano i Trelleborg Aktiebolag finns i.

Plåtmekano i Trelleborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-12-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Plåtmekano i Trelleborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Plåtmekano i Trelleborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Plåtmekano i Trelleborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Modig, Lars Gunnar Kenneth

Vill ni komma i kontakt med Plåtmekano i Trelleborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0410-43190 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsg. 8, 231 66, Trelleborg

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av järn- och plåtkonstruktioner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Plåtmekano i Trelleborg Aktiebolag och det är Modig, Lars Gunnar Kenneth som är född 1959 och har titeln VD, Modig, Lars Gunnar Kenneth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Borin, Kenneth Wilhelm som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Gunilla Signe Kristina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor